Shop

 

Lepje meg Magát és családját

egy testet-lelket feltöltő tornával, egy egészséges ajándékkal!

158565 tavaszi tulipán csokor

Tavaszi ajánlatunk:

Személyi edzésre (1 fő)

10 alkalmas egyéni órákra szóló bérlet vásárlása esetén megajándékozzuk:

egy előzetes konzultációval (első óra)

egy plusz Pilates órával (12. alkalom),

azaz 12  órát kap 10 alkalom áráért!

Stúdió órákra (1-3 fő)

10 alkalmas stúdió órákra szóló bérlet vásárlása esetén megajándékozzuk:

egy plusz Pilates órával (11. alkalom),

azaz 11  órát kap 10 alkalom áráért!

 

 

kávészemek fotó 1 67311 Kitty63 fotós

Kézműves kávék, a kávézás szerelmeseinek

Dunaújvárosban található, családias hangulatú látványpörkölő és kávé szakbolt vár minden kedves érdeklődőt. A kóstolókat La San Marco kávéfőzőkkel készítik el.

A webshopon keresztül otthonról, kényelmesen rendelhet és pár nap elteltével elérhető áron élvezheti a frissen pörkölt kávéját. www.porkolde.hu

 

 

Egy lebilincselő regény lelkünk feltöltéséhez!

AN-KI

Egy fiatal lány, édesanyja leleményességének és saját kitartásának köszönhetően, megszökik az apja által rákényszerített kegyetlen érdekházasság elől. Megfogadja, hogy megvalósítja édesanyja nagy álmát, hogy szabadon él és saját maga által választja meg azt a férfit, akivel összeköti az életét. Menekülése során izgalmas kalandokban különös emberekkel ismerkedik meg, akik továbbsegítik, vagy akadályozzák a szabadság megélésében. Egy bölcs tanítótól megtanul gyógyítani, és harcolni is, miközben felfedezi rejtett képességeit. Újra menekülni kényszerül, amikor találkozik egy férfival, aki első pillantásra rabul ejti a szívét, a boldog egymásra találásig azonban mindkettőjüknek sok mindenre rá kell eszmélniük. De még ekkor sem érnek véget a kalandok, mert szerelme által eljut egy titkos, ősi tudáson alapuló világba. A férfi megismerteti az emberi korlátok nélküli, őszinte, feltétlen, befogadó szerelemmel. Ebben a világban ébred rá valódi adottságaira és fény derül igazi küldetésükre is. Nem véletlenül jutott el ide, talán egy hatalmas, kellő alapossággal végiggondolt terv része az egész életük.

A könyv az elejétől a végéig folyamatos meglepő kalandok sora. Még véget sem ért az egyik, már azt érezheti az olvasó, hogy egy másik kellős közepén van. Mindig éppen ott nem lehet letenni a könyvet, ahol most tart.  A világ melyben játszódik bár nem valódi, mégis akár az is lehetne. Az izgalmak mellet azonban egy csodálatos szerelmi szál is kibontakozik. Erre talán a botrányosan őszinte a legjellemzőbb kifejezés. Az olvasónak néhol bizony őszintén önmagába kell néznie és felismernie, hogy sokszor csupán azért háborodunk fel egyes eseményeken, mert a társadalmi elvárások által belénk nevelt formális szabályok alapján ítélkezünk. Éppen ezért, a teljes könyvön nyomon követhető egy tapintatosan, az események hátteréből kibontakozó spirituális tartalom is. Ez azonban nem az ezoterika valamely divatos megjelenési formája, hanem a spiritualitás racionális alapokat kereső, szívből jövő, mély megélése. Egy lebilincselő regény akár a kalandok, akár a romantikus szerelmes regények, de az ezoterika, a spiritualitás iránt érdeklődők számára is. Az író egyszerre igyekszik a szívhez, a lélekhez és a szellemhez szólni. Hogy ezt mennyire sikerült megvalósítania, azt mindenkinek érdemes magának eldöntenie.

Kedvezményes megrendelés a Jazmin Pilates Magazin olvasóinak!

3750 Ft + postaköltség helyett 2950 Ft + postaköltség, azaz 800 Ft kedvezménnyel lehet Öné a könyv! Megrendelhető: www.argilus.hu

Megrendelésnél írja be a Jazmin Pilates kuponkódot, hogy igénybe vehesse a kedvezményt!

 

 

Fotó: www.kepguru.hu