Hírek & Újdonságok

 

Hónapról hónapra bemutatjuk a testet és lelket szépítő újdonságainkat.
Lepje meg és kényeztesse magát velük.

maxresdefault

Fiatalosabb külsőt az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra segítségével! Az Ethocyn® erejét kiaknázó Nu Skin® formula, a feszesség specialistája forradalmi antiageing ageLOC® tudományunk szakértelmét felhasználva az öregedés feszességgel kapcsolatos forrását veszi célba. Legyen a múlté a kevésbé kontúros bőr: lépjen helyébe a feszesebb, fiatalosabb megjelenésű arcbőr az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra közbenjárásával! Az Ethocyn® klinikailag bizonyítottan javítja a feszes bőr kulcsösszetevőjét. Segít megőrizni a bőr kontúrját, feszesíti a bőrt a fiatalosabb megjelenés érdekében. Fokozza a szem környéki, nyak, áll és állkapocs bőrének rugalmasságát. Segít a bőrnek védekezni az oxidatív stresszel szemben a CoQ10-en, C- és E-vitaminon, színtelen karotinoidokon és zöldteakivonaton alapuló antioxidáns hálózat segítségével.
Egyik klinikai tanulmány szerint a tesztalanyok több mint 55%-a jelentett pozitív változást a szem környéki általános feszesség tekintetében – mindössze egyetlen hét alatt. A 12. hét végére impozáns 80%-ra emelkedett az ezen területeket érintő pozitív változás a tesztalanyok beszámolója szerint. Az optimális eredmények érdekében az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra napi kétszeri használata javasolt. Illessze napi bőrápolási rutinjába; a hidratálás előtt érdemes alkalmazni. Az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra felviteléhez alkalmanként egy kapszulát pattintson fel. Gyengéden nyomjon két vagy három cseppet a célzott arcfelületre, a termék megmaradó részét pedig egyenletesen oszlassa szét az arcán és nyakán. A termék maximális hatásainak érvényesüléséhez elegendő ez a vékony réteg.
Az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra könnyedén beilleszthető a mindennapos ageLOC® Transformation arcápolási rutinba. Csak vigye fel bőrére az ageLOC® Tru Face® Essence Ultrát közvetlenül az ageLOC® Future Serum használata után.

Cherish

Éljünk! Szeressünk! Nevessünk! Ünnepeljük önmagunkat! Az AVON legújabb illatkreációja egy virágos-fás-gyümölcsös illatköntösbe bújtatva ünnepli Önt és a szeretteit. A nőket, akik a boldogság forrásai, akik élettel teliek, romantikusak és pozitív kisugárzásukkal maguk köré vonzanak másokat. A Cherish lágy, virágos illatát az édes cseresznyevirág, az érzéki jázmin, a krémes szantálfa és az értékes pézsma mennyei egyvelege adja. Engedjük szabadjára nőiességünket egy illattal, ami olyan, akár egy meleg ölelés, mely egész napon át tart. A család tagja még az AVON Cherish golyós dezodor és az AVON Cherish testápoló is.

TR90 EMEA (9)

TR90 súlykontroll program a Nu Skinnel. Mikor a kiegyensúlyozott és egészséges életvitel kialakításán fáradozunk, sok millióan szembesülünk számtalan akadályozó tényezővel. Legyen szó akár éhségrohamról, az akaraterő hiányáról vagy éppen az élet szól közbe: a vágyott alak elérése egyáltalán nem könnyű törekvés. A vágy megvan, ám ehhez a test és lélek együttműködése szükséges, hogy Önért dolgozzanak.
A TR90 áttörő súlykontroll program egységbe kovácsolja a testet és a lelket, az Ön jobb megjelenéséért. A TR90 az Ön és vágyott alakja közé álló források célbavételével vértezi fel és segíti Önt céljai megvalósításában. A 90 napos program forradalmi kiegészítőket és tápanyagokat kombinál alkalmazott fitnesz módszerekkel, mely páratlan lehetőséget kínál arra, hogy kiaknázza a testében szunnyadó potenciált. A TR90 átfogó súlykontroll program egy tájékoztató útmutatóból, étrend-kiegészítőkből és étkezéshelyettesítő szeletekből áll. A kézikönyv tartalmazza a javasolt étrendet és a testmozgással kapcsolatos tájékoztatást, így minden szükséges információval felvértezi Önt, melyre a TR90 céljai megvalósításához szüksége lehet. A megfelelő méretű adagok, az egyes ételkategóriák TR90 szempontjából „legjobb” ételeinek kiválasztása és az elegendő mennyiségű testmozgás kombinálásával ismét átveheti az irányítást élete és külseje felett.

IG Boost

Biológiai védelem télen is a Nu Skin IgG Boost termékével. Az IgG Boost 50%-os standardizált szarvasmarha kolosztrumot tartalmaz. Az IgG vagy immunglobulin G a tejben megtalálható aktív komponens. Ideális termék, hogy a hideg téli időszak kezdetén megadjuk a szervezetünknek a szükséges támogatást.