2012-es tavaszi-nyári frizura trendek a Schwarzkopf Professionaltől


Az ESSENTIAL LOOKS a Schwarzkopf Professionaltől bemutatta a 2012-es tavaszi/nyári FLUX Kollekcióját.

Minden szezonban a hajszakértők kiválasztott csapata veti bele magát London, Párizs, Milánó és New York divatheteibe és töltődik fel inspirációval a fodrászoknak és vendégeiknek személyes stílusát kifejező, egyedülálló kollekció divatirányzatainak megalkotására. Az ESSENTIAL LOOKS FLUX Kollekció 2012. tavaszi-nyári időszak négy fő trendirányzata:

 

COOL HUNTERS – a Cool Hunter nő forradalmár szellemű vállalkozó, aki utazik a földgolyó körül a következő nagy durranás után kutatva. Rejtélyes képessége van a korszellemre való ráhangolódásra és nem fél a változásoktól. Divatérzéke által kiemelkedik a tömegből, a jövőbe mutató irányzatok első képviselője. A frizurája határokat lebontó, melyben keverednek az egyértelmű színek a hangulatos vágásokkal, ezáltal biztosítva, hogy mindig a viselőjére szegeződjenek a tekintetek.

Esszenciális jellemzői a COOL HUNTERS trend követőinek: Határokat áttörő, a konvenciókat letörő globális nomádok, szeretik a kézműves, csodálatos gyöngyfűzéseket, a színes mintákat és a feltűnő nyomatokat. Ez a merész divatérzék a haj terén a merész színekben és éles precíziós vágásokban mutatkozik meg.

DARK ANGELS – a Darks Angels nő exkluzív éttermek és menő klubbok vendége. Ruhatára bővelkedik Dolce és Louis Vuitton kifinomult érzékiséget sugárzó, testhajlatokat láttatni engedő, de mindent fel nem fedő darabjaiban. Parázsló érzékisége a luxusban tükröződik luxusba illő, fényes, dús hajkölteményben. Az emo stílusú frufruk és a hihetetlenül gazdag, természetes hajszín csak tovább növeli csábos kacérságát.  A DARK ANGELS trend jellemzői: érzéki, fülledt, forró. Játékos frufruk, elragadó görbék és hűvös magabiztosság. A szín gyertyalángként fénylik, a ruhák lélegzetelállítóak és egyben szexik a has tájékán, a haj pedig igazán megfoghatatlan.

HIP OPULANTS – a Hip Opulant nő azt az elvet vallja, hogy majd ráér akkor aludni, ha már meghalt. Szeret bulizni – keményen. A fényűző, státuszt adó ruhákat részesíti előnyben, melyekkel garantált a helye a vendéglistákon. Gondoljunk Giambattista Valli marabu kabátjaira és zebra mintáira. És a haja? Figyelemfelkeltő szín, és elég sokoldalú vágás ahhoz, hogy a legszínvonalasabb étteremben és a leglazább medencés buliban is hordhassa. Esszenciális jellemzői a HIP OPULANTS trend követőinek: Az életüket gyorsan élő, keményen bulizó élvezethajhászok. Divatfüggők, akik szeretnek látni és feltűnést kelteni. Gondoljunk a maximális hatást nyújtó figyelemfelkeltő színekre, hihetetlenül sejtelmes vágásokkal.

 

SPORTS JUNKIES a Sports Junkies nő üdvözíti a testét, erejét, a pontosságát és a szenvedélyét. A ruháit arra tervezték, hogy jól mutassanak rajta, elhitessék és kihangsúlyozzák tökéletes alakját. Fontos neki a divat, de vágyik arra az érzésre, melyet Alexander Wang és Rag Bone egyszerű, célszerű és használatra tervezett darabjai nyújtanak. Ugyanezt a nemtörődöm, minimalista kinézetet szeretné a haján is viszontlátni, de tudja, hogy az egyszerű, letisztult és erőteljes stílus létrehozása bajnoki teljesítményt követel. A trend jellemzői: egyenes és csupasz hát. Kevésbé fényűző, tökéletes hi-tech anyagok és szemet gyönyörködtető színek. Neoprén, kapucnis pulcsi, elemekkel dacoló elegáns viselet, elegáns formák. A hajban a modern, minimalista stílus és a visszafogott luxus találkozása. További információ: www.schwarzkopfprofessional.com

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.